Το «Πανεπιστήμιο Παιδιών» περιλαμβάνει ένα κύκλο επιστημονικών παρουσιάσεων και εργαστηρίων κατάλληλα προσαρμοσμένων στο ηλικιακό επίπεδο των συμμετεχόντων χωρίς όμως να αλλοιώνεται η επιστημονική διάσταση τους.

Kavala, Greece
(0030) 2510 83 13 88
info@kidsuniversity.com
 

Πανεπιστήμιο Παιδιών

Δελτίο Τύπου «Πειράματα φυσικής απειλούν την πόλη! Σώστε την!»

Δελτίο Τύπου «Πειράματα φυσικής απειλούν την πόλη! Σώστε την!»

Η 4η θεματική ενότητα με τίτλο: «Πειράματα φυσικής απειλούν την πόλη! Σώστε την!», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας» με 160 «ηλεκτρισμένους» συμμετέχοντες να γνώριζουν τον θαυμαστό κόσμο της Φυσικής μέσα από τα πειράματα ηλεκτρισμού και είναι πλέον έτοιμοι να «σώσουν την Καβάλα»!

Η θεματική αυτή ενότητα πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας και του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) – Παράρτημα Καβάλας.

Ευχαριστούμε τον Δ/ντη της Β/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Α. Βαγενά και τους καθηγητές Φυσικής, κ. Λίτσα Καρπόζηλου, κ. Μαρία Τζούμα, κ. Γερακάκη Γεωργία, κ. Ελβατζόγλου Θεόδωρο, τον υπεύθυνο του Ε.Κ.Φ.Ε. Καβάλας κ. Ι. Ζηλιαχωβινό Ιωάννη για την εξαιρετική, για ακόμα μια χρονιά, συνεργασία μαζί τους.
Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ευχαριστεί όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις θεματικές αυτές ενότητες αλλά και τους γονείς για την σημαντική υποστήριξή τους.

No Comments

Post a Comment

Kids University