Το «Πανεπιστήμιο Παιδιών» περιλαμβάνει ένα κύκλο επιστημονικών παρουσιάσεων και εργαστηρίων κατάλληλα προσαρμοσμένων στο ηλικιακό επίπεδο των συμμετεχόντων χωρίς όμως να αλλοιώνεται η επιστημονική διάσταση τους.

Kavala, Greece
(0030) 2510 83 13 88
info@kidsuniversity.com
 

Ο μικρός τουρίστας. Μια βαλίτσα ταξιδεύει… στην Καβάλα

Ο μικρός τουρίστας. Μια βαλίτσα ταξιδεύει… στην Καβάλα

«Ο μικρός τουρίστας. Μια βαλίτσα ταξιδεύει… στην Καβάλα». Καινοτόμο βιωματικό εργαστήρι τουριστικής εκπαίδευσης για τα παιδιά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Στις 02.03, τα παιδιά του «Πανεπιστήμιου Παιδιών» ξεναγούν την Ελευθερία και την Ευαγγελία στην πόλη και ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα. Στις 03.03: Τι έχει η βαλίτσα του μικρού τουρίστα; Φωτογραφίες, λιχουδιές, περιπέτειες; ώστε με εύληπτο τρόπο να γίνονται αντιληπτές έννοιες πολύ σημαντικές για τον τουρισμό, όπως είναι: το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η γαστρονομία, η ψυχαγωγία, η γεωγραφία, η κοινωνία, η ιστορία κ.α. Υλοποίηση: Δρ. Ελευθερία Μ. Γκρίμπα, Δημιουργός/ Εθελόντρια εκπαιδεύτρια δράσης (Υπότροφος ΙΚΥ), Msc Ευαγγελία Μ. Γκρίμπα, Συντονίστρια/ Εθελόντρια διευκολύντρια δράσης (Υπότροφος Ιδρύματος Αλ. Ωνάσης)

Info
Τοποθεσία:

Δημοτική Καπναποθήκη

Εισηγητής

Δρ. Ελευθερία Μ. Γκρίμπα, Δημιουργός/ Εθελόντρια εκπαιδεύτρια δράσης (Υπότροφος ΙΚΥ), Msc Ευαγγελία Μ. Γκρίμπα, Συντονίστρια/ Εθελόντρια διευκολύντρια δράσης (Υπότροφος Ιδρύματος Αλ. Ωνάσης)

Date:

Μάιος 2, 2018

Category:

Δράσεις 2017 - 2018

Kids University